story of my life
perit, sakit, pedih.
Thursday | 0Superstar (s)!


aku nk ckp dkt sini yg perancangan Allah tu cantik wey,
lepas apa yg kau alami, kau tempoh, kau jalan, kau rempoh onak duri, batu, kayu, semua tu
bila kau dah berjaya hadap semua benda tu, in Shaa Allah ada kebahagiaan dkt depan. 
memang perit wey, sampai nangis mcm org gila. tp tulah proses kehidupan, jatuh bangun sendiri. hak.
even kau cite dkt org 10kali pon, 20kali org akan ckp "sabarlah, sabarlah, sabarlah"
sabar tu mmg perit, perit sgt! tp masa akan tentukan semuanya. 
maksudnya dkt sini masa akan berlalu & keperitan kau pon akan bla satu hari nanti.
kalau kau rasa nak nangis, nangis je wey, jgn tahan. 
sape ckp org yg nangis tu lemah? 
org yg lemah tu bila dia tak berusaha sendiri utk bangun dari kejatuhan
dia biarkan diri dia stay dkt tempat yg dia sendiri akan jatuh menjunam, terjunam, tersungkor.



contohnya seperti diri aku sendiri. AHHAHAHAHHA

move on makan masa wey bukan sehari dua. 
aku sendiri pon setahun lebih baru boleh move on. 
aku selalu berdoa benda yg sama. 
Alhamdulillah, Allah makbulkan doa aku. kehkeh. 

kau tahu tak? 
utk dpt org yg terbaik, kita sendiri kena jadi yg terbaik.
kalau kita sendiri pon tunggang langgang cemana nk dpt yg terbaik?
kau rasa org yg  kau rasa tu yg terbaik, dia nak ke dkt org yg mcm kau yg tak terbaik ni?
JADI JANGAN MENCARI.
kalau semua dah kalot mencari, siapa nk mejadi? 
alahai mcm ceramah ugama dah aku rasa ni. 




BYEEEEEE!!!!!


 















Love yourself


hello



Nurul Hidayu Binti Mohd Rosli

29/8/96

Selangor Darul Ehsan


smile as long as you can :D