story of my life
2016


cam biasa ayat pembuka kata yg tak berkataa2 ni is aku dah lama tak update blog sbb aku busy.
takdelah, aku taktahu nak cite apa sebernanya. aku byk save dlm kepala otak je..
pastu byk bercakap dgn diri sendiri.

2016 dah nak habis & aku masih sama.takdak yg berubah. kahkah.
2016 byk gila ajar aku mcm2. srs talk. tak tipu. 
sbb tu skrg mcm tak kesah apa jadi sbb pengalaman aku tu buat aku jadi kuat :)

terima kasih pada mereka yg still stay dalam hidup aku
selamat jalan jgk pada mereka yg bla dari hidup aku...
im fine without you ^^, 

kahkahkahkahkah. 



Love yourself


hello



Nurul Hidayu Binti Mohd Rosli

29/8/96

Selangor Darul Ehsan


smile as long as you can :D