story of my life
:(
Tuesday | 0Superstar (s)!



guys wujud lagi ke manusia yg baik & akan ada dgn aku sampai bila2? maksud aku manusia yg akan ada dgn aku setiap jatuh & bgn aku? manusia yg akan dgr setiap apa yg aku nak ckp? apa aku nak luah tanpa aku rasa takdak rahsia antara aku & dia? manusia yg akan tahu semua cerita hidup aku sampai aku mati nnti. ada tak wey? aku nak jumpa org mcm tu sbb aku dah pernah jadi org mcm tu :( i knw how it feels do........ 

tbh, aku tak percaya yg manusia mcm tu wujud sampai aku jumpa mnusia tu wujud :(
aku dah hidup 21 (alhamdulillah)  aku dah jumpa ramai manusia, semuanya akan pergi bila tahu kekurangan aku.dorg akan kutuk aku & bukak aib aku bila kami gaduh. kenapa dorg kejam? :(
srs, even seteruk dorg, aku diam je kot, aku tak cite dkt org. aku hadam sensorg :( 

srs, aku ada trust issue. thts why aku tak byk kawan, aku takut nak berkawan. cukup aku dah rasa skrg. sakit wey, srs tak tipuuuu :((((( 
tp takpelah, aku pilih utk diam je dari aku sakit hati. 

 ada org ckp dkt aku, kenapa aku tak balas pape bila dorg buat aku, aku pon taktahu kenapa aku tak balas, mgkin sbb aku malas layan benda remeh kot? tp srs dlm hati aku, hancur gila do, sakit dia Allah je yg tahu :( sabar tu manis kan wey? :(( 




Love yourself


hello



Nurul Hidayu Binti Mohd Rosli

29/8/96

Selangor Darul Ehsan


smile as long as you can :D